Avis Legal

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, PROiNFANTS, garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal que puguin ser enviades a través d’aquesta web. Associació PROiNFANTS (CIF : G-62457965) està inscrita al Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya.

Per nosaltres la teva privacitat és important. Totes les dades personals recollides en aquesta web són per a ús exclusiu de PROiNFANTS i les nostres campanyes, i no seran cedides a terceres parts sota cap concepte.

Les dades que ens facilitis a través dels formularis d’aquesta web seran emmagatzemades a la base de dades de PROiNFANTS, i en qualsevol moment podràs exercir el teu dret a rectificació o cancel·lació de les dades posant-te en contacte amb nosaltres al telèfon 93 323 44 09 o bé a l’adreça de correu electrònic infoarrobaproinfants.org