Millores fiscals 2024

Mejoras fiscales 2024

PER FI HA ARRIBAT LA NOVA REFORMA DE LA LLEI DE MECENATGE que beneficia a tothom.

Des de l'1 de gener del 2024, va entrar en vigor una actualització de la llei de mecenatge amb el propòsit fonamental de potenciar els beneficis fiscals associats al mecenatge, el qual consisteix en la contribució econòmica que individus o companyies realitzen a organitzacions culturals o socials.

Ho veuràs millor amb un exemple:

"Si t'uneixes a PROiNFANTS com a soci/sòcia, amb 15 euros al mes.".

Amb aquesta quota, dones suport al treball del nostre equip i el dotes de recursos i infraestructures per a l'educació de la infància. Al final de l'any fiscal, t’enviem el certificat de donacions per afegir-lo a la teva declaració de la renda i Hisenda, et retornarà 144 €.

Serà com si cada mes només haguessis pagat 3 euros, però la teva ajuda (15 euros al mes) ens haurà arribat íntegra.

Però si ho prefereixes, pots fer una sola aportació i el benefici serà el mateix.

Donatiu de 100 euros a PROiNFANTS, a la teva declaració se't tornaran 80 euros.

Ara SÍ que pots animar-te i augmentar la teva col·laboració amb PROINFANTS!

I si ets una empresa també et pots beneficiar, ja que la deducció de la quota íntegra sobre la base de deducció per donatius, donacions i aportacions passa a ser del 40%.

Si tens algun dubte ens pots escriure a info@proinfants.org

*BOE del día 20 de diciembre, aprobado Real Decreto-ley 6/2023, de 19 de diciembre (RDL 6/2023), que con efectos desde el 1 de enero de 2024, modifica la Ley 49/2002, de 23 de diciembre, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo, con el objetivo principal de mejorar los incentivos fiscales al mecenazgo, tanto si es efectuado por personas físicas, como por personas jurídicas o por no residentes

https://www.boe.es/buscar/doc.php?id=BOE-A-2023-25758