AASARA NEWS

Numero 004 - Octubre 2008

Actualitat AASARA

Aasara estrena nova pàgina web


L'associació ha posat en marxa un nou portal en línia per difondre millor la tasca que desenvolupa en benefici dels nens i les nenes del carrer a l'Índia. Totalment actualitzat, mostra els projectes que ha endegat Aasara i que donen sentit a la seva existència. Inclou un àlbum de fotografies per conèixer la realitat dels nens de primera mà i presenta les diferents opcions existents per col•laborar amb l'associació. En breu, inclourà una versió en castellà i anglès. [www.aasara.org]

El president d'Aasara inaugura dues noves aules en els slums de Bombai


El projecteSlums tira endavant. Durant el darrer viatge del president d'Aasara, Joan Antoni Pons-Seres, a l'Índia es van inaugurar dues noves aules en dos suburbis de Bombai. Finançades íntegrament per Aasara Barcelona, garanteixen l'ensenyament bàsic als infants més desfavorits que viuen en aquests slums o suburbis de les grans ciutats. La creació d'aquestes aules permet impartir una formació bàsica i donar alimentació als nens i nenes que hi assisteixen.

Aasara presenta el Projecte 'Slums' a la Mostra d'Associacions de la Mercè


Un any més, Aasara va participar a les festes de la Mercè de Barcelona en el context de la XIII Mostra d'Associacions de la ciutat. Del 20 al 24 de setembre, l'associació va divulgar les iniciatives que duu a terme a l'Índia, incidint especialment en el Projecte Slums, posat en marxa més recentment. A través del seu estand de Plaça Catalunya, Aasara va poder copsar l'interès que desperten els seus projectes.

El protagonista del Mes

En David


És el primer noi que va acollir Aasara l'any 1993, quan el Father Joe va iniciar els seus treballs d'ajuda per a nens del carrer. Amb 19 anys i orfe de pare i mare, té un germà, en Wilson, que com ell també forma part de la gran família d'Aasara. En David és de religió catòlica en un país on la religió majoritària és l'hindú. És un gran estudiant i actualment està cursant els estudis de preparació per ingressar a l'Universitat. Parla i escriu correctament l'anglès, idioma imprescindible per assegurar-se un futur a l'Índia. A més de cursar els estudis amb notes brillants, és un gran suport pels altres nens de la residència.

Sabies que...

ndia a prop

Malgrat que durant els darrers anys s'ha avançat molt per millorar l'accés a l'aigua potable, encara queden a l'Índia 122 milions de famílies que, entre d'altres mancances, no disposen d'escusats. Per aquest motiu, la segona gran causa de defunció entre els infants està provocada per les diarrees, provocades pel fet de beure aigua contaminada o per les deficients condicions sanitàries.

El Festival Àsia, que organitza la Casa Àsia de Barcelona, es va celebrar aquest any per primer cop dins la programació de les festes de la Mercè amb una graella farcida d'espectacles i activitats. L'Índia va ser el país convidat en aquesta darrera edició i, per aquest motiu, va gaudir d'un especial protagonisme en tots els actes celebrats als diferents espais del festival.

Més informació a: www.casaasia.es/festival/cat

 

Ja tenim a la vostra disposició dècims del número 39.693 de la LOTERIA de NADAL que podeu adquirir a Aasara.

Per encarregar loteria podeu trucar al 654383507 o enviar un correu a info@aasara.org

Aasara News
www.aasara.org
info@aasara.org
Si no vols rebre més informació d’Aasara, només has d’enviar un correu a info@aasara.org