PROiNFANTS

Número 3 - Octubre 2015

Actualitat...

Programa de nutrició al casal d'estiu a Ciutat Meridiana.

Aquest any Proinfants ha col·laborat amb un nou projecte exemplar a Nou Barris (Barcelona) finançant el programa nutricional complet del Casal gratuït d’estiu que organitza magníficament la nostra contrapart l’Associació La Indomable.

Aquest casal ha acollit durant el mes d’agost a 47 nens i nenes de 3 a 12 anys que provenen de famílies en situació d’exclusió social, sense cap mena de recursos i que gràcies a aquest projecte han pogut gaudir cada dia d’activitats i jocs formatius i lúdics a més de fer alguna sortida com acudir a la piscina Municipal. Proinfants ha finançat el càtering complet d’esmorzar, dinar i berenar de cada nen/a.

El 13 d’agost vàrem compartir un matí molt emotiu amb la canalla. Molts presentaven endarreriment en diversos aspectes com per exemple inadaptació als hàbits alimentaris corresponents a la seva edat, de forma que gràcies a l’extraordinari treball dels professionals del Casal, han pogut també treballar aquestes carències.

 

Projectes...

Relat de la visita aquest agost a Mumbai del nostre soci i voluntari Joan Múria.

Ha estat aquest agost un gran viatge, una breu visita però un valuosíssim retorn a Mumbai. Després de quasi bé 3 anys he tornat al que va ser la meva casa d'acollida així com la meva família adoptiva durant tres mesos l'any 2012, quan vaig col·laborar com a voluntari a la residència infantil de Sisters of Charity of Ste. Anne, que Proinfants finança des de la seva creació.

Per aquells temps ja va ser una experiència plena de lliçons que després han anat marcant cada pas que he donat en el camí de la vida. La tornada volia ser una manera de donar les gràcies, a la vegada que una visita a gent estimada. Tot i això, ha resultat ser quelcom més important: el poder-nos assegurar que les coses van bé per aquells que -sense voler- sobreviuen al límit, que l'esperança no es perd mai i que la il·lusió és quelcom recuperable depenent del compromesos que estem amb allò amb el que creiem.

En la mateixa visita, vaig poder visitar el projecte de la nostra contrapart Cheshire Home, d'atenció a nens i nenes discapacitats, als que Proinfants dóna suport. La nostra amigueta Manasvi és un cas ben especial perquè gràcies a l'operació i cirugia de rehabilitació comença a caminar a l'edat de 3 anys, amb uns turmells que mai havien aguantat el pes d'una ploma abans de l'operació de fa un mes i mig. La seva mare, emocionada, ens explicava com havien canviat els ànims de la nena que ara volia jugar, menjar i aprendre mentre la petitona caminava de paret a paret dins l'habitació de metre quadrat. No sabem si acabarà fent curses de fons o excursions de muntanya, el que sí sabem és que aquella "casa" ha recuperat 2 somriures com a mínim.

Sensibilització...

20 de Novembre- Dia Universal de la Infància. Concert solidari de Gòspel a benefici de  Proinfants.

Us volem recordar que ja es poden adquirir les entrades pel pròxim concert solidari de Cor Carlit a benefici de Proinfants al marc incomparable de la Basílica del Pi de Barcelona. Dirigir-se a Ticketea www.ticketea.com o bé contactar amb la nostra oficina a info@proinfants.org

El programa del concert de gòspel inclou magnífiques cançons del seu repertori i també cançons tradicionals catalanes, entre d'altres.


Última hora...

Acord de col·laboració entre l’escriptora Ana García-Arroyo i Proinfants.

Hem arribat a un acord de col·laboració literària mutu, amb aquesta escriptora especialitzada en l'Índia i el gènere. Us aconsellem llegir la seva presentació a l'enllaç (Veure presentació) i si desitgeu, adquirir algun llibre d'ella. Esperem desenvolupar les seves futures col·laboracions a través del nostre blog.


Com cada any per aquestes dates, Proinfants ja té a punt la Loteria de Nadal

Les participacions són de 3€ cadascuna, dels quals se'n juguen 2€ i l'euro restant es destina als projectes de Proinfants.

Tenim el nostre nombre cap-i-cua 39693 que aquest any tocarà segur!!!!!!!!!!!!

Si voleu comprar participacions poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@proinfants.org o bé al 93.323.44.09


Participació a la Mostra d'Entitats de la Mercè 2015

Amb motiu de la Mostra d'Entitats de la Mercè 2015, Proinfants ha organitzat una actuació musical especial amb la " Claris Big Band", una banda de saxos molt singular.


Fes-te'n soci

Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d'inici de la web de PROiNFANTS.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.proinfants.org

Fes un donatiu


© PROiNFANTS News
www.proinfants.org / infoarrobaproinfants.org
Si no vols rebre més informació de PROiNFANTS, només has d' enviar un correu a info@proinfants.org


Si no veus correctament el butlletí fes clic aquí