AQUEST MES DESTAQUEM       
Fira solidària de Nadal a la plaça de la Virreina de Gràcia (Barcelona)
Anota-ho a l'agenda per als teus regals de Nadal
Com en anteriors edicions, ens trobareu el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a la Fira Solidària de Nadal a la plaça de la Virreina de Barcelona...
ACTUALITAT I PROJECTES 
Segona fase de l’ampliació del col·legi a Thiaroye (Dakar)
Des de fa 5 anys col·laborem amb la Fundació Association Éducation Solidaire en les millores i l’ampliació del col·legi de la barriada de Thiaroye a Dakar, que acull 405 infants a primària i 234 a secundària. Ara s’han acabat les obres del nou edifici i des de PROiNFANTS hem finançat l'equipament de les 3 noves aules de secundària, amb tot el material i mobiliari necessaris.
HISTÒRIA DE VIDA
Carta d'Angela Raigosa, mare beneficiària del Centre d’acollida de dia a Medellín
«Cordial saludo profesoras, PROiNFANTS y a todo su equipo que conforma el centro cultural. Yo María Lucía Pacheco, madre de los niños Yerena, Andrés y Sergio Sierra, por medio de esta carta les expreso mi agradecimiento…»
SENSIBILITZACIÓ
Èxit del concert solidari amb la Sant Andreu Jazz Band
El compromís amb la infància va ser el lema del concert solidari que PROiNFANTS va organitzar el passat 29 d’octubre a l’auditori Axa de L’Illa Diagonal amb la col·laboració de la Sant Andreu Jazz Band...
ÚLTIMA HORA
Darrer repartiment  d’aliments per a bebès de 0 a 3 anys a Ciutat Meridiana (Barcelona)
El projecte de nutrició infantil de Ciutat Meridiana (Barcelona) gestionat per la nostra contrapart Petit Sol, arriba a la seva meta, el dia 27 de novembre es va fer l’últim repartiment d’aliments.

    
Ja tenim la loteria de Nadal!
Pots reservar la loteria a info@proinfants.org o trucant al telèfon 93 323 44 09. No te'n quedis sense!
 
PROINFANTS CATALA