PROiNFANTS

Número 5 - Abril 2016

 

Actualitat...

Propers events de PROiNFANTS a Barcelona

Ja tenim en marxa el VIè Torneig de Golf solidari a benefici de PROiNFANTS per dissabte i diumenge 21 i 22 de maig al Club de Golf de Vallromanes i us convidem a tots els aficionats/des a participar-hi.
Com en passades edicions, podreu gaudir de l’esdeveniment degustant un exquisit càtering i en finalitzar tots els participants rebran un obsequi, gentilesa de la col·laboració de nombrosos patrocinadors. Enguany els fons obtinguts es destinaran als projectes d’acollida, allotjament, educació, nutrició i atenció sanitària, per a millorar les condicions de vida dels infants.

I recordeu que encara que no jugueu, podeu fer el vostre donatiu “Fila Zero”, dirigint-vos a info@proinfants.org o trucant al 93 323 44 09. Us seguirem informant...


També us avancem que per primer cop la nostra entitat estarà present a la 12a Fira Modernista de Barcelona el cap de setmana del 3 al 5 de juny, on disposarem al carrer Girona, d’un ampli estand divulgatiu, on podreu adquirir articles d’artesania de l’Índia i Senegal i informar-vos de tots els projectes en els que treballem a Mumbai, Dakar, Medellín i la pròpia Barcelona.

Us convidem a compartir una estona amb nosaltres, anoteu-vos-ho ara mateix a les vostres agendes.

 

Projectes...

Pressupost de projectes infantils per al 2016


Hem aprovat i posat en marxa un ambiciós pressupost de projectes infantils per al 2016 que distribuirem de la següent manera: 3 projectes a Dakar (Senegal), 2 a Medellín (Colòmbia), 2 a Nou Barris (Barcelona) i 9 a Mumbai (Índia), i esperem superar els 1.000 nens i nenes beneficiaris, tal com presentarem a la propera memòria anual d’activitats en curs.
Entre ells us volem destacar, en aquesta ocasió, el projecte iniciat l’any passat de cirugia reconstructiva infantil als slums d’Andheri East a Mumbai, que es duu a terme de la mà de la nostra contrapart Cheshire Home Mumbai.

 

Aquest any PROiNFANTS renova el seu compromís amb la infància més desfavorida abordant cinc nous casos de recuperació funcional de nens i nenes amb minusvalidesa física severa. Tenen entre 4 i 15 anys i els finançarem petites intervencions quirúrgiques específiques per a recuperar la funcionalitat d’articulacions i músculs per malalties i disfuncions des del seu naixement.

Història de vida...

Aquí tenim la història de vida d’un d’ells, es diu Aditya Kumat, té 8 anys, nascut amb una paràlisi cerebral que afectava greument les extremitats inferiors i conseqüentment la seva mobilitat.

Aditya viu amb els seus pares i dues germanes en una barraca que es troba a un slum del barri d’Andheri East. El seu pare treballa i rep un salari mensual de 7000rps (97€)i la seva mare treballa netejant altres cases.

Quan al 2011 la nostra contrapart va identificar el cas d’Aditya, no tenia gens de mobilitat a causa de la tensió en els músculs de les extremitats inferiors, i gràcies a la fisioteràpia rebuda des de llavors, actualment és capaç de posar-se dret i caminar amb l’ajuda del caminador.

Té immòbils els dos genolls i el turmell dret i ara PROiNFANTS li finançarà una intervenció ortopèdica per a la distensió muscular. Això li assegurarà una millor alineació i postura corporal i reduirà l’esforç que ha de fer per caminar, millorant així la seva qualitat de vida.

Sensibilització...

Exposició fotogràfica sobre la dona a Mumbai. (Les filles de Durga)


El passat dia 2 de març vàrem participar amb la fotògrafa Eva Parey a la inauguració de la seva magnífica exposició fotogràfica al centre cívic Riu de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), que incloïa entre d’altres, fotos dels nostres projectes a l’Slum de Dindoshi, dins l’acord de col·laboració existent amb ella.


 

Última hora...

Nous socis a “distància”, “Burraca” solidari a Roma

Gràcies a la sensibilitat d’una sòcia nostra resident a Roma, que va adaptar un esdeveniment social propi basat en un club de joc de cartes i el va orientar adjudicant els premis en forma de donació a favor de PROiNFANTS, hem recaptat 3.800€ de 29 donants italians. Pensem que aquestes iniciatives poden encoratjar d’altres col·lectius a replicar-les en benefici dels nostres nens i nenes.


 

Inici del projecte de nutrició infantil 2016 a Nou Barris (Barcelona).

El passat 6 de març vàrem acudir al primer repartiment trimestral del projecte “Petit Sol”, amb presència de diversos membres de la nostra Junta. Gràcies a aquest projecte més de 100 nens i nenes de 0 a 3 anys en situació d’exclusió, es beneficien d’un complement nutricional periòdic molt necessari.


Fes-te'n soci

Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d'inici de la web de PROiNFANTS.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.proinfants.org

Fes un donatiu


© PROiNFANTS News
www.proinfants.org / infoarrobaproinfants.org
Si no vols rebre més informació de PROiNFANTS, només has d' enviar un correu a info@proinfants.org. Si no veus correctament el butlletí fes clic aquí