AQUEST MES DESTAQUEM 
PROiNFANTS i La Locomotora Negra reivindiquen els drets de la infància
Amb el lema 'Sumem per la infància', PROiNFANTS i La Locomotora Negra van reunir el 13 d’abril passat prop de 350 persones en el concert solidari. Els 3.000€ recaptats es destinaran als projectes infantils. GRÀCIES a tots i totes que ens heu ajudat a fer-ho possible!
Ens complau donar la benvinguda als nous socis i sòcies que es van incorporar a la nostra família en aquest acte.
  
SENSIBILITZACIÓ
Tot a punt per al Torneig de golf solidari
Ja arriba el tan esperat Torneig de Golf Solidari, enguany serà el cap de setmana 12 i 13 de maig. Inscripcions a partir del 4 de maig, al Club de Golf Vallromanes (Tel. 935 729 064). Amb sortejos, barbacoa, gintònics... i solidaritat.
La recaptació es destinarà als projectes infantils de Barcelona, Dakar, Medellín i Mumbai.
Llibretes solidàries
Els alumnes de 5è C del col·legi Maristes La Immaculada de Barcelona han fet una campanya solidària de venda de llibretes. Ells mateixos les van dissenyar i les van vendre a la família i amics, i van donar la recaptació a PROiNFANTS. Moltes gràcies Classe de 5è C!!!
ACTUALITAT I PROJECTES 
“El futur dels pobles es prepara a les aules”
Primi Vela va arribar a l'Índia des de Saragossa fa 45 anys amb la seva comunitat de germanes. Actualment, i des de fa més de 12 anys, és la directora dels projectes de cooperació de PROINFANTS al barri perifèric de Mira Road (Mumbai). Treballa en l’educació, nutrició i atenció mèdica dels infants marginats, obrint llars i escoles i subvencionant les despeses d’escolarització de molts nens i nenes.

 
HISTÒRIA DE VIDA
Aprenent a gestionar emocions i conflictes en el Centre Obert Martí Codolar de Barcelona
La Lídia és una adolescent que participa en el servei de reforç escolar i atenció emocional becat per PROiNFANTS, al Centre Obert Martí Codolar d’Educació Social dels Salesians a Barcelona. Per una situació familiar molt complicada, la Lídia ha patit un greu desajust emocional. Treballant en teràpies individuals i de grup amb la psicòloga i en col·laboració amb l’equip educatiu del centre, ha tingut una evolució molt positiva... 
Saps tot el que podem fer a PROiNFANTS amb la teva quota de soci o sòcia?
Descobreix-ho aquí. La teva aportació canvia vides. A més, pots recuperar fins el 75% de les teves donacions. 
Copyright © 2018 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09