PROiNFANTS

Número 6 - Juny 2016

 

Actualitat...

Edició Memòria anual d’activitats 2015


Acabem d’editar i posar a disposició dels nostres socis, simpatitzants i col·laboradors, la nova i primera Memòria anual d’activitats de PROiNFANTS, que presenta un recull significatiu de les nostres activitats sobre el terreny i locals, així com important informació del context en el que treballem i totes les dades econòmiques del passat any 2015.

Us convidem a consultar-la!!!

http://www.proinfants.org/docs/memorias/Memoria15_CAT_ONLINE.pdf


Projectes...

Revisió sobre el terreny dels nostres projectes a Medellín, Colòmbia.


Del 8 al 15 d’abril, dos membres de la nostra Junta van desplaçar-se a Colòmbia, al seu càrrec, per a compartir uns dies de treball amb tots els nens i nenes de 3 a 8 anys beneficiaris del centre de dia i reforç, al cor de la barriada de “l’Alto de la Virgen”.

També varen conèixer profundament els deu becaris/es i famílies de l’extraordinari programa “Becas para un futuro mejor” que des de fa 8 anys estem promovent per a facilitar a adolescents de la pròpia barriada la finalització del batxillerat i la seva formació professional o universitària.

La nostra contrapart a Medellín, Fundación Educativa Calasanz, els va acompanyar en tot moment i els va facilitar l’accés a barris i vivendes familiars en emotives visites.


Història de vida... Diana González, becaria de PROiNFANTS a Medellín (Colòmbia): “una història d’èxit”.

La Diana González és una jove de 23 anys, que des del 2010, és beneficiària del programa de “Becas para un futuro mejor” finançat per PROINFANTS, a la barriada de l’Alto de la Virgen a Medellín (Colòmbia), dut a terme per la contrapart local Fundación Educativa Calasanz. Però el procés amb ella es va iniciar quan al 2005 es va engegar el programa per a infants de l’Alto de la Virgen, on també col·labora PROiNFANTS, llavors cursava 5è de primària, i se li va facilitar un reforç escolar.

Gràcies al programa de beques va acabar el batxillerat; mare prematura que amb el suport també de la seva mare que li cuidava la filla que tenia 3 anys, a finals de 2014 es va graduar com a Tècnica en Salut Pública en el CENSA. Al 2016 ha obtingut una doble titulació, ha culminat les pràctiques hospitalàries de Tècnica Auxiliar d’Infermeria i ha trobat feina.

En l’actualitat viu amb el seu marit, un jove del barri molt emprenedor i treballador, i amb els seus dos fills petits.

La Diana ha complert el seu somni, convertir-se en una gran professional de la salut i poder servir a la comunitat a través de la seva feina d’infermera, atenent les persones de la seva barriada i ajudant-les a millorar la seva salut a través dels seus consells.

Per a les joves del programa, la Diana és un exemple d’esforç personal i una gran mare i amiga

Sensibilització...

Excepcional nou vídeo de presentació de PROiNFANTS.


El nostre gran amic Toño Armengod, ens ha ofert solidàriament a través de la seva productora IDEAR, un magnífic vídeo de presentació de PROiNFANTS que també editarem en diversos idiomes.

Us convidem 10 minuts a gaudir i a encoratjar-vos amb aquest extraordinari reportatge audiovisual.


 

Nova campanya al blog de PROiNFANTS


Hem renovat el nostre blog amb una campanya de sensibilització que a través d'històries reals de vida us introduirà als nostres projectes i al seu context socioeconòmic.

 

Última hora...

Renovació del projecte de nutrició al Casal d’agost a Ciutat Meridiana (Barcelona).

PROiNFANTS ha renovat el seu conveni de col·laboració amb el Casal d’agost de la nostra contrapart La Indomable, a Ciutat Meridiana de Barcelona. Amb el nostre cofinançament el Casal dóna suport alimentari complet diàriament a 45 nens i nenes que hi assisteixen, amb un programa d’activitats formatives i lúdiques dirigit a col·lectius molt desfavorits i en exclusió del barri.

 

 

 

 

Èxit d’assistència en els últims esdeveniments de PROiNFANTS a Barcelona

Gràcies al gran èxit d’assistència al VIè Torneig de Golf a benefici de PROiNFANTS al Club de Vallromanes, hem pogut reforçar els nostres projectes de cooperació infantil i en particular el centre de dia a Medellín.

El cap de setmana 3, 4 i 5 de juny PROiNFANTS va assistir per primer cop a la 12a Fira Modernista de Barcelona i ens vam presentar al nostre barri de l’Eixample sensibilitzant als nombrosos assistents i compradors d’artesania Índia.


Fes-te'n soci

Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d'inici de la web de PROiNFANTS.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.proinfants.org

Fes un donatiu


© PROiNFANTS News
www.proinfants.org / infoarrobaproinfants.org
Si no vols rebre més informació de PROiNFANTS, només has d' enviar un correu a info@proinfants.org. Si no veus correctament el butlletí fes clic aquí