PROiNFANTS

Número 2 - Juliol 2015

Actualitat...

PER ANOTAR A LES AGENDES: divendres 20 de novembre, Basílica del Pi.   Gran concert de Gospel a benefici de Proinfants.

Amb motiu del dia Internacional de la Infància, Proinfants celebrarà un gran concert benèfic de Gospel gràcies a la col·laboració solidària del Cor Carlit. Volem comptar amb tots els socis, simpatitzants i col·laboradors per a què es sumin a aquesta celebració i la difonguin. Seguirem informant.

Anoteu-lo ja des d’ara a la vostra agenda!!!

Projectes...

Nutrició per a nadons i infants a Nou Barris (Barcelona)

El passat dia 7 de juny, la nostra col·laboradora Nerea va acudir personalment al repartiment d’aliments infantils a 227 nens i nenes de 90 famílies en risc d’exclusió social, del nostre projecte de nutrició infantil amb Petit Sol a Nou Barris (Barcelona) i ens aporta el seu testimoni:

“ A les 10.00h van començar a arribar les primeres famílies convocades a aquella hora, algunes amb el seus infants que encara tenien carona de son, es posaven a la cua, s’acreditaven amb el document corresponent i se’ls hi donava un número amb el que un o una voluntària les acompanyava fins als paquets numerats i les ajudava a omplir les bosses amb els aliments i productes de neteja infantil. L’organització de Petit Sol era admirable, amb un protocol a seguir molt elaborat i a la vegada una relació molt propera amb les famílies, les quals havien estat partícips en la prèvia preparació dels paquets, per exemple, tenien constància de si un infant era celíac, o era al·lèrgic a algun aliment i això es reflectia en els productes de la cistella assignada a aquella unitat familiar; també hi havia una intèrpret d’àrab que ajudava a les famílies nouvingudes. Vaig poder veure infants de totes les edats, des de nadons que encara els alletaven, trapelles que no paraven d’apujar-se per tot arreu i que les mares els hi anaven darrere i nenes que ja començaven a fer-se noietes, però la característica en comú és que tots somreien i se’ls veia contents, sobretot perquè la següent setmana era la festa Major del barri i havien programades activitats infantils a dojo, com podreu veure a la fotografia”

Sensibilització...

Nou dossier divulgatiu de Proinfants

Hem editat un dossier divulgatiu molt complert i visual sobre els projectes i organització de Proinfants http://www.proinfants.org/docs/memorias/PROCM0190_MemoriaCAT_ONLINE.pdf que també pots trobar a la web o demanar-lo digitalment a info@proinfants.org. Volem que sigui un element de sensibilització i difusió de la tasca de Proinfants envers a la infància.


Última hora...

Aula "Proinfants" al col·legi de Dakar (Senegal)

Finalització de la primera fase de l’aula Proinfants al col·legi de Dakar: gràcies a la contribució de donants i empreses solidàries, aquest mes de juliol es finalitza la primera etapa d’ampliació del col·legi al barri de Thiaroye, tal com aquestes fotos acrediten:Febrer 2015


Març 2015


Juny 2015


Fes-te'n soci

Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d'inici de la web de PROiNFANTS.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.proinfants.org

Fes un donatiu


© PROiNFANTS News
www.proinfants.org / infoarrobaproinfants.org
Si no vols rebre més informació de PROiNFANTS, només has d' enviar un correu a info@proinfants.orgSi no veus correctament el butlletí fes clic aquí