RESERVA'T LA DATA-SAVE THE DATE!!
Ja estem preparant la gran cita de tots els socis i amics de PROiNFANTS. Serà a l'Auditori Axa-L'Illa Diagonal de Barcelona.
ACTUALITAT I PROJECTES 
"El programa 'Beques per a un futur millor' vol generar un grup d'acompanyament als joves"
Abandonament escolar i familiar, manca d'oportunitats laborals, violència: aquestes són algunes de les problemàtiques que es viuen a l'Alto de la Virgen, una de les barriades més pobres de Medellín (Colòmbia). Des de l'any 2010, aquest programa, que compta amb el finançament de PROiNFANTS, beca a nois i noies del barri perquè puguin completar els seus estudis. Entrevistem Alejandro Uribe i Silvia Restrepo, responsables del programa de beques a adolescents".

 
AQUEST MES DESTAQUEM      
Què hem fet l'any 2017?
Gràcies al suport dels socis i donants, l'any passat vam poder augmentar l'aportació pressupostària i el número de projectes destinats a la infància més desfavorida de Mumbai, Medellín, Dakar i Barcelona-Girona. Vols saber tot el que hem fet?
 
HISTÒRIA DE VIDA
La nostra contrapart l’Associació Sociocultural La Indomable, Medalla d’Honor de Barcelona
La inclusió social de les persones més vulnerables, nens i nenes, dones i migrades, de Ciutat Meridiana és la tasca que guia des de fa més de deu anys l’Associació Sociocultural La Indomable. Parlar d’aquesta associació, que treballa en el barri més pobre de Barcelona, molt castigat per la crisi, és parlar de superació, esperit combatiu i dignitat...
SENSIBILITZACIÓ
Saps tot el que podem fer a PROiNFANTS amb la teva quota de soci o sòcia? Descobreix-ho aquí. La teva aportació canvia vides. A més, pots recuperar fins el 75% de les teves donacions. 
Copyright © 2017 PROINFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09