PROiNFANTS

Número 4 - Desembre 2015

 

Actualitat...

Participació de Proinfants a la Fira Solidària de Nadal el 12 i 13 de desembre al districte de   Gràcia (Barcelona)

Us convidem a assistir a la fira solidària de Nadal, a la Plaça de la Virreina de Gràcia, on com cada any Proinfants participarà amb un espai de divulgació dels seus projectes i de venda d’artesania índia, bijuteria i altres complements que hem renovat per a aquestes dades.

Esperem gaudir d’una bona estona amb vosaltres, els vostres familiars i amics, i així podeu aprofitar per adquirir els vostres obsequis per a les properes festes de Nadal.

 

Projectes...

Viatge de la Junta a Dakar per a la inauguració de l’Aula Proinfants a Senegal


El passat 2 de novembre, membres de la Junta de Proinfants ens vam desplaçar a visitar tots els projectes a Senegal, amb la nostra contrapart Education Solidaire de l’Escola Pia de l’Afrique de l’Ouest. Durant una setmana vàrem prendre contacte amb els becaris a qui donem suport des de fa quatre anys, a l’escola de Thiarayoe (Dakar).

En aquest barri i col·legi, vàrem inaugurar en una emotiva cerimònia, una placa commemorativa de la nova aula de secundària, que Proinfants ha finançat durant el 2014 i 2015, dins el nostre compromís a llarg termini amb els infants més exclosos de les barriades de Dakar.

També es va aprofitar per visitar l’escola de la barriada de Sam Sam, ubicada com Thiarayoe, a les barriades més excloses de la perifèria de Dakar, i després ens vam desplaçar a conèixer els interessants projectes educatius infantils que la nostra contrapart desenvolupa a la regió de la Casamance, al sud rural del país.


 

Sensibilització...

Anderson Muñoz Chavarriaga, una història de superació.

Aquest noi colombià de 20 d’anys d’edat, és des de 2011 beneficiari del Programa de Proinfants “becas para un futuro mejor”, que es va iniciar a secundària i ara ha finalitzat el batxillerat.

Anderson viu a l’assentament irregular de “l’Alto de la Vírgen” pertanyent a la comuna tretze de Medellín a Colòmbia.

Té 5 germans menors i col·labora en la cura de la seva petita germana amb discapacitat motora. La seva família depèn exclusivament del pare, que és obrer de la construcció, i l’Anderson compagina els seus estudis amb la feina en un supermercat i ajudant al seu pare.

Gràcies al reforç acadèmic i recolzament de la nostra contrapart, ha escollit continuar els seus estudis superiors, becat per Proinfants, per a estudiar Infermeria. Somia en ser un gran professional i un bon exemple per als seus germans i amics, demostrant que es pot sortir endavant enmig de les dificultats econòmiques i socials del seu entorn.


 

Última hora...

Gran èxit del concert de gòspel a benefici de Proinfants.

Volem agrair el recolzament rebut dels gairebé 400 assistents al concert del passat dia 20 de novembre a la Basílica del Pi de Barcelona, on vam gaudir del magnífic repertori del Cor Carlit.
La recaptació de 3.000€ es destinarà a donar continuïtat als projectes infantils que es desenvolupen a Dakar, Medellín, Mumbai i Barcelona (Nou Barris).
Podeu consultar l'esdeveniment i accedir al banc fotogràfic a la nostra web.


 

PROiNFANTS US DESITJA UNES BONES FESTES!!!


Fes-te'n soci

Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d'inici de la web de PROiNFANTS.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.proinfants.org

Fes un donatiu


© PROiNFANTS News
www.proinfants.org / infoarrobaproinfants.org
Si no vols rebre més informació de PROiNFANTS, només has d' enviar un correu a info@proinfants.org


Si no veus correctament el butlletí fes clic aquí