PROiNFANTS

Número 1 - Abril 2015

Actualitat...

Construcció d' una nova aula de secundària a l‘ escola de Thiaroye (Dakar) Senegal

Nuevo proyecto: clínica móvil

Continuant la col·laboració amb la nostra contrapart Education Solidaire, en relació al projecte trianual de construcció de l’ escola al barri de Thiaroye a Pikine ( Dakar), Proinfants es proposa construir entre 2015 y 2016 una aula amb capacitat per a 50 alumnes que acollirà nens i nenes de primer any del cicle de batxillerat. Per assolir això necessitem recaptar 5.000 €.

La població de Pikine es troba a les rodalies de Dakar, i es caracteritza per ser una zona envoltada d’ aigua, on el nivell de la capa freàtica és molt elevat. Això provoca que en l’època de pluges (de juny a setembre) bona part de la superfície s’ inundi, dificultant enormement la vida de la gent.
Pikine és una població d’ acollida de gran creixement en els darrers 30 anys (actualment té més d’ un milió i mig d’ habitants), conseqüència de la migració interna dins de Senegal , del camp a la gran ciutat, a la recerca d’ una oportunitat de treball.

A Thiaroye no tenen cap escola que ofereixi el cicle de batxillerat, i els alumnes tenen que desplaçar-se a altres barris, la qual cosa suposa un cost addicional que no tots poden permetre’s i una disponibilitat de temps que, en molts casos, comporta l’abandó escolar.

Històries de vida...

Zaid Sheik beneficiari de dues operacions de cirurgia reconstructiva
Pooja Ajay

Tres membres de la nostra Junta, s’ han desplaçat durant el mes de març a Mumbai per supervisar tots els projectes de Proinfants a l’Índia i formalitzar un programa de cirurgia infantil per a la rehabilitació de certs casos de discapacitat física operables que en el decurs del 2015 beneficiarà quatre nens i nenes.
La mare del primer beneficiari Zaid Sheik, de 7 anys, ens ha enviat una carta personal en Marathi, que acompanyem com a testimoni i que diu:

“El meu fill es diu Zaid Sheik, i s’ha beneficiat del programa de rehabilitació de Cheshire Homes Mumbai, on el metge ens va dir que es podria intervenir quirúrgicament en dues fases per aconseguir la mobilitat suficient del braç esquerre, lesionat des del naixement. Jo no tenia els diners per pagar l’ operació i gràcies a l’ajut de l’ ONG Proinfants ja li han fet la primera intervenció amb un resultat òptim i al maig del 2015 li faran la segona i definitiva intervenció. Estem molt, molt agraïts”

Ara Zaid ja pot moure l’ espatlla i agafar coses i la seva mare pot banyar-lo i vestir-lo amb normalitat..

Sensibilització...

Ve Torneig de Golf Solidari a Vallromanes

Última hora...

Ampliació del projecte de col·laboració Petit Sol a Nou Barris (Barcelona)

El cap de setmana del 30 al 31 de maig, realitzarem un torneig de golf solidari a benefici de PROINFANTS.
Com en anys anteriors, es podrà gaudir de l’ esdeveniment amb la degustació d’ un bon catering i en acabar, tots els participants rebran un obsequi gràcies a la col·laboració de nombrosos patrocinadors.
Un dels objectius d’ aquesta activitat és recaptar fons per poder seguir desenvolupant els projectes d’ acollida, allotjament, educació, nutrició i atenció sanitària de nens i nenes, contribuint a augmentar el nombre de beneficiaris dels 796 actuals fins a 1000 dins d’ aquest any 2015!!
Encara que no juguis pots fer el teu donatiu "fila zero", dirigint-te a info@proinfants.org o trucant al 93.323.44.09.

Aquest any 2015, Proinfants seguirà mantenint el seu compromís amb els projectes d’àmbit local a Barcelona, potenciant el projecte nutricional per a infants a Ciutat Meridiana (Nou Barris), que el 2014 va beneficiar 48 nens i nenes de 0 a 2 anys, de famílies en situació d’ exclusió social.

Paral·lelament, aquest any, també cobrirem totes les dietes del casal d’estiu, que acull nens i nenes del mateix barri, que tindran l’oportunitat de gaudir i compartir uns dies molt especials de les seves vacances d’estiu.

Sabies que...

Nous avantatges fiscals per donatius a entitats declarades d’ utilitat pública como Proinfants

Tal i com hem informat a la nostra pàgina web www.proinfants.org, la nova legislació permet beneficiar-se d’ un important increment en les desgravacions fiscals, tant a persones físiques com jurídiques, a partir d’ aquest any 2015.

Fes-te'n soci

Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d'inici de la web de PROiNFANTS.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.proinfants.org

Fes un donatiu


© PROiNFANTS News
www.proinfants.org / infoarrobaproinfants.org
Si no vols rebre més informació de PROiNFANTS, només has d' enviar un correu a info@proinfants.orgSi no veus correctament el butlletí fes clic aquí