EL BIENNI INFERNAL 2020-2021

EL BIENNI INFERNAL 2020-2021

En vint anys d'existència, PROiNFANTS ha aconseguit canviar veritablement la vida de molts nens i nenes acollits als seus projectes però aquest bienni destaca dramàticament pel “desajust profund” en els projectes consolidats en curs.

Més enllà de les conseqüències sanitàries de l'epidèmia, els habitants i els infants de les barriades on treballem s'han desestructurat brutalment en perdre's l'escolarització pel tancament de centres d'acollida, escoles, centres de dia, i residències permanents.

La recuperació POST-COVID no és senzilla ni automàtica. Moltes comunitats s'han desarrelat de les barraques, la vida s'ha tornat molt difícil per a les famílies o parents de referència dels infants i les beques han patit o s'han perdut per dos anys de manca de continuïtat.

Ens hem proposat donar suport a aquesta recuperació, malgrat que els nostres ingressos han patit una severa reducció per les contingències dels nostres donants i empreses que, malgrat tot, són fidels a la nostra missió.

Us necessitem més que mai perquè ara és el moment crític per estar al costat de les nostres contraparts i amb elles al costat dels nostres nens i nenes. Que sàpiguen que no els oblidem en la nostra visió humanitària global i solidària. GRÀCIES!!!

Joan A. Pons-Serés
President de PROiNFANTS