Aasara

Número 23 - Octubre 2013

Projectes AASARA

Revisió de projectes i contraparts a l´ Índia Acord de col.laboració amb la empresa  "manipulados del Ter S.A. Manter"

Revisió de projectes i contraparts a l´ Índia Aasara manté vius segons la darrera memòria d’activitats recent editada 10 projectes estables més dos nous que ha incorporat aquets any 2013.

A partir del 20 d’octubre, i durant dues setmanes, quatre membres de la nostra Junta es desplaçaran a Mumbai (Índia) per tal de visitar personalment tots i cadascun dels projectes vigents , especialment els que s’han iniciat aquest any.

Aquests nous projectes són : el de suport als fills de vidues i dones abandonades (In memoriam Mª Lluisa Farrer) i el de l’ambulatori mòbil d’assistència mèdica per als desplaçats als slums perifèrics de l’àrea suburbial de Mira Road.

Durant aquests dies s’entrevistaran amb totes les contraparts , revisaran els seus comptes, els seus balanços auditats i prepararan els pressupostos per al 2014.

Manter
Al mes de juny passat AASARA va subscriure un acord de col·laboració econòmica a mig termini amb la important societat industrial de Girona MANTER, que pertany al conegut grup multinacional italià Fedrigoni.

MANTER, conscient de la seva responsabilitat social, ha volgut donar suport als projectes d’AASARA pel seu compromís en la defensa de l’educació i els drets humans dels infants de comunitats que viuen sota el llindar de la pobresa i en risc d’exclussió social.

Aquest acord ens marca un camí cap a la col·laboració amb altres empreses industrials que tinguin interessos a l’Índia o en d’altres llocs i demostra la importància d’una associació d’aquesta naturalesa : empresa-tercer món.

Història de vida

Sanchita
Sanchita

La Sanchita és una nena de sis anys que viu amb els seus pares i els seus avis a Ghatkopar i forma part del programa de suport a nens i nenes discapacitats finançat per AASARA a Mumbai a través de la nostra contrapart Cheshire Home.

Té una paràlisi cerebral amb displègia espàstica que li provoca debilitat muscular, especialment a les cames, rigidesa al maluc i a la musculatura del genoll i això fa que li faci mal el peu quan camina.

Des de fa dos anys assisteix a fisioteràpia a Chesire Home i , amb el seu suport econòmic, li van fer una operació per relaxar-li la musculatura i van posar-li unes fèrules que li permeten mantenir la longitut de les cames.

Actualment pot caminar amb l’única ajuda d’un caminador, no necessita res més.

Ha rebut reforç educatiu per part dels nostres treballadors socials i ara ja està matriculada en una escola de primària de Ghatkopar.

“La meva filla no podia moure’s del llit i ara comença a caminar amb l’ajuda del caminador, és un gran progrés”, diu feliç la mare de la Sanchita.

Sensibilització

Participació 18a.Mostra d’Associacions de Barcelona-Festes de la Mercè 2013

Participació 18a.Mostra d’Associacions de Barcelona-Festes de la Mercè 2013Un any més AASARA va estar present a la Mostra d’Associacions de Barcelona de les festes de la Mercè amb un estand divulgatiu propi.

Durant aquests tres dies , l’afluència de visitants va ser molt important i vam poder oferir una renovada selecció de productes d’artesania, bijuteria i joguines de l’Índia.

Cal destacar la intervenció solidària de la companyia de Bollywood Diamonds de la nostra col·laboradora Sara Barrera que va entusiasmar al nombrós públic, que va participar al taller ballant, molt contents i amb moltes ganes.

Volem agrair als nostres voluntaris i voluntàries la seva presència desinteressada durant els tres dies de la Fira. Sense ells , la nostra presència no hagués estat possible.

Notícies breus

Loteria de Nadal Classes solidàries d’anglès

Loteria de Navidad 2013

Com cada any per aquestes dades, AASARA ja té a punt la Loteria de Nadal.

Les participacions són de 3€ cada una ,dels quals se’n juguen 2 i l’euro restant es destina als projectes d’AASARA.

Tenim un nombre cap-i-cua 39693 que aquest any tocarà segur!!!!!!!!!!!!

Si voleu comprar participacions poseu-vos en contacte amb nosaltres via e-mail o per telèfon.

A partir del 14 de gener, el nostre voluntari i acreditat professor d’anglès Eddy Michaels, oferirà classes d’aquest idioma en el nivell upper-intermediate-advanced, a la nostra oficina i durant tres mesos. Les classes seran de conversa amb un tema setmanal específic.

L’import del curs serà destinat íntegrament als projectes d’AASARA.

On? A la nostra oficina al Passeig de Sant Joan.
Quan? Els dimarts de 19:00h a 20:30h del 14 de gener al 25 de març del 2014

Quota solidària: 150€, import de tot el curs.

Places limitades !!!!!!!!!!!!!! Només 7 persones per ordre d’inscripció en ferm.

Inscripció: e-mail a info@assara.org amb referència classes solidàries d’anglès.

Nous horaris d’0ficina

Des de l’1 de setembre passat la nostra oficina està oberta al públic de 9:00h a 13:30h. de dilluns a divendres laborables.

Us recordem la nostra adreça : Passeig Sant Joan, 97 , 1er. 1ª - Barcelona

El nostre e-mail és info@aasara.org i el telèfon 93 323 44 09.

Donatius La Caixa
Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d´inici de la web d Aasara.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook www.aasara.org


© Aasara News
www.aasara.org / info@aasara.org
Si no vols rebre més informació d' Aasara, només has d' enviar un correu a info@aasara.orgSi no veus correctament el butlletí fes clic aquí