Aasara

Número 26 - Novembre 2014

Actualitat AASARA

FIRA SOLIDÀRIA DE NADAL 2014

Esperem saludar-te a la nostra botiga de la Fira solidària de Nadal el dissabte 13 i diumenge 14 de desembre, a la plaça de la Virreina del barri de Gràcia de Barcelona.

Allí podràs comprar els teus regals solidaris de Nadal i Reis i podràs gaudir de tot tipus d’activitats de ball, música, tallers de manualitats per als més petits! Us esperem a tots i totes, amb la família i els amics. Allí ens veurem.....!!!!!!!

Gràcies i molt bones festes!.

Fusió entre Aasara i Gra d’Arròs aprovada a la passada assemblea general del 3 de desembre

Des de principis d’any les dues juntes han valorat positivament la fusió entre ambdues entitats que tenen membres comuns a les juntes i comparteixen local i administració a la seu de Passeig de Sant Joan, 97 de Barcelona.

La missió i valors són també comunes al dedicar-nos voluntàriament al món infantil més desprotegit i pensem que de la unió sortirà una entitat més sòlida, potent i amb un horitzó més ampli que tindrà la denominació:

PROINFANTS,
Aasara i Gra d’Arròs compromesos amb la infància

El passat 3 de desembre a les 19:00h. es va celebrar l’Assemblea General conjunta de ratificació a les nostres oficines de Barcelona.

Si teniu qualsevol o dubte o voleu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via mail info@aasara.org o bé per telèfon al 93 323 44 09 en horari de matins.

Història de Vida

Participació extraordinària en cirurgia infantil

En Zaid Shaikh és un nen de 4 anys del slum de Jogeshwari (W) a Mumbai amb una paràlisi cerebrall amb hemiplegia esquerrana de naixement que l’ha impossibilitat per moure i utilitzar el braç esquerra. Viu amb els seus pares en una barraca i dos germans; la mare treballa netejant cases i el seu pare és sastre en un taller del propi slum. La nostra contrapart Cheshire Homes en l’ha proposat per abordar amb caràcter extraordinari una cirurgia reconstructiva que el rehabilitaria funcionalment, i que s’ha portat a terme el passat 29 d’octubre amb uns excel·lents resultats.

                                                               

Loteria

Com cada any per aquestes dades, AASARA ja té a punt la Loteria de Nadal.

Les participacions són de 3€ cada una, dels quals se’n juguen 2 i l’euro restant es destina als projectes d’AASARA

Tenim el nostre nombre cap-i-cua 39693 que aquest any tocarà segur!!!!!!!!!!!!

Si voleu comprar participacions poseu-vos en contacte amb nosaltres via e-mail o per telèfon.


Donatius La Caixa
Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d´inici de la web d Aasara.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.aasara.org


© Aasara News www.aasara.org / info@aasara.org
Si no vols rebre més informació d' Aasara, només has d' enviar un correu a info@aasara.orgSi no veus correctament el butlletí fes clic aquí