Aasara

Número 16 - Setembre 2011

Actualitat AASARA

Última Hora

Nou projecte

Stand Aasara a les festes de la Mercè

Nou projecte

Dins del seu procés d' expansió i creixement, Aasara ha iniciat un projecte d'atenció integral a 54 nens i nenes amb minusvalideses psíquiques i físiques. Se'ls fan classes particulars de reforç escolar, fisioteràpia i recuperació funcional.

També es fan sessions de formació i teràpia comunitària dirigida als pares, perquè puguin continuar, a casa, els tractaments de rehabilitació i recuperació funcional dels seus fills.

Aquest nou projecte va dirigit als "Street Children" del " Slum" o suburbi de l'area Andheri East , on hi viuen més de 70.000 persones en una situació d'absoluta precarietat, tant per les barraques que ocupen, com per la mancança de tot tipus de servei mèdic i assistencial.


Stand Aasara a les festes de la Mercè

Amb motiu de les festes de la Mercè, la festa major de Barcelona, us convidem a visitar l'estand d' Aasara al mateix centre de la ciutat, a la plaça Catalunya, on podreu adquirir productes d'artesania, índia, bijuteria, complements, objectes inèdits i també números de Loteria de Nadal.

Us hi esperem.

 

El número de lotería d' aquest any és el 39693

 

La protagonista del Mes

Anjena

Anjena

És la cuinera del centre SURAKSHA per a nenes a la localitat de Neral.

Treballa en el centre des de la seva inauguració a principis de l'any 2006.

Té 30 anys, està casada, té dos fills i viu a la mateixa localitat de Neral. Al seu fill gran el van operar l'any 2007 d'un problema auditiu, gràcies a l'ajuda d'AASARA. Actualment està totalment recuperat.

A banda de ser una bona cuinera, ha estat la mestra d'una de les noies d' Aasara, Naina, qui actualment, a les seves hores lliures, ajuda a les feines de la cuina.

Sensibilització

Mostra d'entitats de cooperació

10è aniversari d' AASARA

Nou blog d' Aasara

Mostra d'entitats de cooperació

Els dies 16 i 17 de Juliol, Aasara va coorganitzar la mostra d'entitats de cooperació del barri de Gràcia de Barcelona, amb un stand propi de difusió i exposició dels projectes en curs.

Al mateix temps els assistents a la mostra van poder assistir a una taula rodona de debat, sobre els projectes de gènere a l'India, al Senegal, al Tibet, al Sahara i al Camerun.

Paral·lelament es van desenvolupar tot tipus d'actes lúdics i de debat amb les ONGs participants, oberts a tothom.

10è aniversari d' AASARA

Aasara va organitzar una taula rodona al col·legi de periodistes de Catalunya, amb el titol de"Barcelona-Mumbai. Cooperació al desenvolupament en l' ámbit dels street children".

El debat va ser moderat pel periodista Marti Gironell. Hi van participar també representants d'altres organitzacions com ADA,CCDT i VITAMUNDI.

Entitats que estan treballant a Mumbai que comparteixen un mateix model de cooperació basat en la proximitat, el coneixement de la situació dels "Street Childrens", la racionalització de les seves estructures i un model similar de gestió basat en el voluntariat i la col·laboració amb acreditades contraparts locals.

Nou blog d' Aasara

Us convidem a visitar i a participar amb les vostres opinions i suggeriments en el nou blog d' Aasara.

Aquest és un espai de reflexió, denúncia, debat i opinió dirigit a totes aquelles persones coneixedores de la realitat dels nens del carrer i de l'Índia en general.

La nova adreça és :
http://www.aasara.org/blog/

Recolza a Aasara des de la xarxa social Facebook clicant aquí. Ja som prop de 2000 simpatitzants a l'espai oficial d'Aasara i hi ha 3.058 adhesions a la causa Help the homeless children of India. També podeu consultar el web d'Aasara a www.aasara.org i el blog http://www.aasara.org/blog/.


© Aasara News
www.aasara.org / info@aasara.org
Si no vols rebre més informació d' Aasara, només has d' enviar un correu a info@aasara.org