Aasara

Número 25 - Setembre 2014

Actualitat AASARA

Aasara a la 19a Mostra d'Associacions de La Mercè 2014 a la Plaça de Catalunya

 

Els dies 20, 21 i 24 de setembre us esperem al nostre estand de la carpa solidària de la Plaça Catalunya on hi podreu adquirir algun detall solidari d'artesania índia, bijuteria etc. Us hi esperem amb la família i amb quants més amics millor.

Una bona oportunitat per informar-vos de tots els nostres projectes amb nens i nenes del carrer de l'Índia principalment, i propocionar-vos més informació, alhora que podreu gaudir d'un taller de "henna" que Aasara organitza a la carpa d'activitats.


Per a més informació info@aasara.org o al tel. 933234409.

US HI ESPEREM!!!

 

Projectes

Nou projecte als "slums" de Mumbai

A finals d'aquest any AASARA posarà en marxa un projecte educatiu , nou i innovador, per a més de 800 nois i noies dels barris de barraques d'Andheri East a la ciutat de Mumbai , dissenyada per la nostra contrapart Macarism Grup.

Aquest projecte consisteix en la compra d'una camioneta-van equipada amb 20 ordinadors que es desplaçarà cada dia a tres punts diferents, dins dels slums, per impartir Programes de Formació Informàtica.

L'objectiu és generar oportunitats perquè aquests nens i nenes puguin accedir a diferents llocs de treball que exigeixin un nivell mínim d'informàtica com determinats treballs administratius, calls center etc.

Aquesta formació els permetrà treballar en llocs diferents dels corresponents al seu entorn, de supervivència pura, a les escombraries o en feines amb un alt nivell d'explotació.

És un projecte ambiciós i engrescador que AASARA trasllada ara mateix als seus donants, simpatitzants i empreses col·laboradores.

Per a més informació info@aasara.org


Sensibilització

Sopar solidari a Sant Cugat el dia 7 de juny passat

Aquest sopar,organitzat per AASARA amb la col·laboració del Restaurant Mon Secret de Sant Cugat, va comptar amb una nombrosa assistència entre els quals hi havia nous col·lectius de persones interessades i simpatitzants. Tothom va poder conèixer més de prop els nostres projectes, gaudir dels diferents plats del bufet indi, i divertir-se amb el taller de ball de Bollywood que ens va oferir la nostra col·laboradora Sara Barrera.

  

Altres activitats de captació,divulgació i sensibilització

- Diada de Sant Jordi a la seu de Media Pro a benefici d'AASARA.

- Participació, per part del nostre soci David Gómez, en el concert de Música Pura celebrat al Centre de ioga Om Shanti de Cerdanyola del Vallès a favor  d'AASARA.

- Conferència divulgativa del nostre vicepresident Frederic Callís a la Facultat de Treball Social de la Universitat de Barcelona.

- Realització de jornades escolars a favor d'AASARA al Campus d'estiu de Ripollet.

- Publicació continuada d'articles d'opinió sobre temes relacionats amb la infància la cultura i la societat índia per part dels voluntaris de comunicació als nostres Blog, Facebook i Twitter.

Donatius La Caixa
Ara pots fer directament els teus donatius des de la pàgina d´inici de la web d Aasara.

Canal Aasara a You Tube Aasara a Facebook Aasara a Facebook Aasara a Facebook www.aasara.org


© Aasara News www.aasara.org / info@aasara.org
Si no vols rebre més informació d' Aasara, només has d' enviar un correu a info@aasara.orgSi no veus correctament el butlletí fes clic aquí